ARRANGEMENTEN

Kies een arrangement om uw verblijf in Amsterdam goed te starten. Staat uw gewenste combinatie er niet tussen? Informeert u naar de mogelijkheden en wij maken graag een aanbieding voor u. Controleer onderaan de pagina de beschikbaarheid en kies daar uw arrangementspakket uit. 

iStock 000044678310 Large

Arrangement 1 - Verblijf en fiets
Een verblijf voor twee personen met ontbijt in combinatie met een fiets voor twee! Beter kunt u uw verblijf niet beginnen. Ontdek de stad met de kleurrijke en gevarieerde bezienswaardigheden op uw fiets. Wij verzorgen uw stadsplattegrond met daarop de belangrijke bezienswaardigheden. Boek snel, OP = OP!

MEER INFO >

iStock 000018612791 Large

Arrangement 2 - Rijksmuseum kaartje
Een verblijf voor twee inclusief ontbijt en een kaartje voor het Rijksmuseum. Bezoek een van de grootste musea van Amsterdam met wereldberoemde werken, zoals 'De Nachtwacht' en schilderijen van Johannes Vermeer en Frans Hals. Naast deze Hollandse meesters vindt u er topstukken uit de Gouden Eeuw en nog vele duizenden historische objecten.

MEER INFO >

iStock 000020968216 Large

Arrangement 3 - iPad
Boek een verblijf en u krijgt voor gedurende uw verblijf een iPad in bruikleen erbij met daarop alle belangrijke apps met bezienswaardigheden, nieuws, ontspanning en reisinformatie om uw verblijf compleet te maken. 

 

MEER INFO >

iStock 000010941529 Large

Arrangement 4 - Vines and Chocolates
Een verblijf voor twee met ontbijt, en een flesje Prosecco en een ambachtelijke chocola.

MEER INFO >

RESERVEER UW VERBLIJF
AANKOMST
VERTREK

instaicon    fbicon    twiticon    pinteresticon
Prins Hendrikkade 120
1011 AM Amsterdam
Tel. 020-2611941
info@fineseasons.nl
Privacy beleid
Privacy policy