AUTO

Indien u een navigatie heeft, raden wij u aan om het adres Prins Hendrikkade 120 te gebruiken.

Reizen vanaf westen, via A4 / afslag S103
Op de snelweg A4 volgt u ring A10 via Ring-West en richting centrum. U blijft de weg vervolgen tot afslag S103. Aan het einde van deze afrit gaat u bij de stoplichten naar rechts naar de Haarlemmerweg. Volg deze weg voor 2,5 kilometers tot aan het Haarlemmerplein waar u met het doorgaande verkeer naar links afslaat en direct naar rechts naar de Tussen de Bogen. Vervolg deze weg waarna u bij het centraal station uitkomt, en de weg overgaat op de Prins Hendrikkade. Rij voor het station langs en volg de bocht naar rechts. Ons hotel vindt u aan uw rechterzijde niet ver na het station.

Reizen vanaf noorden, via A7 / afslag S101
Op de snelweg A10 volgt u richting centrum via Ring-West. U blijft de weg vervolgen tot afslag S101 (afrit Westerpark / Westpoort 2000-3000). Aan het einde van deze afrit gaat u bij de stoplichten naar links (richting Centrum) op de Nieuwe Hemweg. Vervolg deze weg rechtdoor waar deze overgaat op de Spaarndammerdijk, Tasmanstraat, Van Diemenstraat, Westerdoksdijk en de Ruijterkade. Bij de Ruijterkade slaat u rechtsaf waar u Centrum volgt. U komt dan via Droogbak (onder het spoor) uit op de Prins Hendrikade. Sla daar links af en rij voor het station langs. Volg de bocht naar links en rechts waar u daarna ons aan uw rechterzijde vindt, niet ver na het station.


Reizen vanaf zuid, via A2 / afslag S110
Op de snelweg A2, volg de richting Centrum (afslag S110) en sla bij de stoplichten rechtsaf op de Amsteldijk. Vervolg deze weg rechtdoor tot u bij de T-splitsing komt met de Stadhouderskade en Torontobrug. Sla hier rechtsaf naar de Torontobrug en houd rechts aan voor de afslag richting het centrum. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Rijnspoorplein, welke over gaat op de Weesperplein, Weesperstraat, J.D. Meijerplein en Mr. Visserplein. Rij bij Mr. Visserplein met het doorgaand verkeer mee en neem de afslag richting Amsterdam Centraal Station naar rechts. Sla bij de verkeerslichten linksaf naar de Prins Hendrikkade. Het hotel vindt u na 550 meter aan uw linkerzijde.

Reizen vanaf oost, via A1 / afslag S114
Op de snelweg A1 volgt u de richting Centrum en Ring Amsterdam-Noord. Vervolg u weg op de A10 en neem daarna afslag centrum, of S114. Sla bij de stoplichten linksaf naar de IJburglaan. Vervolg deze weg met de Piet Heintunnel en sla wanneer u uit de tunnel komt rechts af naar de Piet Heinkade. Sla bij de volgende stoplichten linksaf naar de Kattenburgerstraat. Na 500 meter gaat deze weg over op de Prins Hendrikkade. Vervolg deze weg voor 800 meter waarna u ons hotel aan uw linkerzijde zal vinden.

RESERVEER UW VERBLIJF
AANKOMST
VERTREK