Groen slapen

Er even lekker tussenuit. Genieten van de gezelligheid, weer eens goed bijkletsen, geen haast en een adembenemende omgeving om te ontdekken. Bij Hotel Fine Seasons doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaan aan uw comfort. Daarvoor hebben wij het Green Key-certificaat ontvangen.

In de praktijk

Belangrijk onderdeel van het Green Key certificaat is dat u, als onze gast, geen hinder ondervindt aan de duurzame acties die wij ondernemen. En nee, er wordt ook niet van u verwacht dat u tijdens uw vakantie continu rekening houdt met natuur en milieu. In tegendeel: u zult wellicht nog meer van uw vakantie genieten met het idee in uw achterhoofd dat u op een milieuvriendelijke manier bezig bent, van milieuvriendelijke handzeepjes en shampoos tot energiezuinige apparaten. En van sfeervolle LED-verlichting tot oplaadpunten voor elektrische fietsen. Zelfs de bandblussers zijn gevuld met ECO-foam en hebben een milieukenmerk.

En wat betreft u comfort? Wij gaan zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

Klik hier voor de MVO verklaring en hier voor ons duurzaam inkoopbeleid.

PRIJZEN PER KAMER

1 persoonskamer EUR 100,-                           
2 persoonskamer EUR 130,-  
3 persoonskamer EUR 150,- Kinderen onder de 8 jaar verblijven gratis. 
4 persoonskamer EUR 170,-       Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en geldig tot 31 december 2015 en inclusief city tax (2015: 5%) RESERVEER UW VERBLIJF
AANKOMST
VERTREK

instaicon    fbicon    twiticon    pinteresticon
Prins Hendrikkade 120
1011 AM Amsterdam
Tel. 020-2611941
info@fineseasons.nl
Privacy beleid
Privacy policy