STAD

Vanaf het begin af aan is er in Amsterdam continu bedrijvigheid te vinden met het verwelkomen van verschillende culturen. Geniet van een heerlijke tocht door de Amsterdamse kanalen, met een rijke historie en ontwikkeling van een tolerante gemeenschap. Of stap gelijk over naar de moderne dagen en kom meer te weten over de stadsarchitectuur en de kleurrijke buurten.

Hotel Fine Seasons is centraal gelegen tegenover het Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier bent u op loopafstand van de Dam en Madame Tussaud museum. Opstapplaatsen voor de boottochten langs de Amsterdamse kanalen en de bus zijn op 300 meter loopafstand van het hotel. Bij de receptie is informatie aanwezig over de verschillende bezienswaardigheden en een stadsplattegrond om goed voorbereid op stap te gaan. Tevens kunt u bij ons een fiets huren. 

TIP: I Amsterdam City Card

Koop een I Amsterdam City Card met toegang tot de belangrijke musea, boottochten door de Amsterdamse grachten, bezienswaardigheden en proeverijen. Alles voor niets of met een flinke korting. Bovendien kunt u met de City Card onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer voor 24, 48 of 72 uur. Voor meer informatie kijk op de volgende link.

MEER INFO >

PRIJZEN PER KAMER

1 persoonskamer EUR 100,-                           
2 persoonskamer EUR 130,-  
3 persoonskamer EUR 150,- Kinderen onder de 8 jaar verblijven gratis. 
4 persoonskamer EUR 170,-       Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en geldig tot 31 december 2015 en inclusief city tax (2015: 5%) RESERVEER UW VERBLIJF
AANKOMST
VERTREK

instaicon    fbicon    twiticon    pinteresticon
Prins Hendrikkade 120
1011 AM Amsterdam
Tel. 020-2611941
info@fineseasons.nl
Privacy beleid
Privacy policy